Dzienne menu z dnia 29.09.2014 r.
Śniadanie
2 kromki chleba pełnoziarnistego firmy Oskroba
z dodatkiem pasztetu z soczewicy
pomidorem, 2 łyżeczkami szczypiorku i liściem sałaty lodowej
Przekąska
koktajl (2 porcje) - szklanka malin + 2 szklanki maślanki
brzoskwinia
orzechy nerkowca, migdały
Obiad
3 łyżki brązowego ryżu
sałatka - sałatka lodowa, ogórek, papryka
Przekąska
wykorzystałam resztę koktajlu, który mi został
Kolacja
1/2 pomidora
Płyny: 1,5 litra wody, zielona herbata, 2 kawy
P.S. Jeśli macie jakieś uwagi odnośnie komponowanego przeze mnie dziennego menu, to proszę piszcie w komentarzach. Będę wdzięczna za każdą poradę.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz