3 października 2014

29.09.2014r.

Dzienne menu z dnia 29.09.2014 r.

Śniadanie


2 kromki chleba pełnoziarnistego firmy Oskroba
z dodatkiem pasztetu z soczewicy 
pomidorem, 2 łyżeczkami szczypiorku i liściem sałaty lodowej

Przekąska


koktajl (2 porcje) - szklanka malin + 2 szklanki maślanki
brzoskwinia
orzechy nerkowca, migdały

Obiad

 
3 łyżki brązowego ryżu
sałatka - sałatka lodowa, ogórek, papryka

Przekąska


wykorzystałam resztę koktajlu, który mi został

Kolacja


1/2 pomidora


Płyny: 1,5 litra wody, zielona herbata, 2 kawy

P.S. Jeśli macie jakieś uwagi odnośnie komponowanego przeze mnie dziennego menu, to proszę piszcie w komentarzach. Będę wdzięczna za każdą poradę.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz