Dzienne menu z dnia 08.10.2014r.
Śniadanie
1/2 białego grejpfruta zblendowana
Przekąska
serek wiejski ze szczypiorkiem i rzodkiewką
2 kromki pieczywa chrupkiego lekkie błonnikowe SONKO
Obiad
ryba mintaj z parowaru
3 łyżki ryżu brązowego
kapusta kwaszona z marchewką
(przepraszam, ale usunęłam zdjęcie)
Przekąska
sałatka: 2 liście sałaty lodowej, 2/3 papryki, 1/2 pomidora, garść kukurydzy,
1/2 puszki tuńczyka z wody, jajko
Kolacja
1/2 kostki chudego twarogu z łyżeczką cynamonu i jogurtem greckim
sezam, słonecznik
migdały, orzechy nerkowca, orzechy laskowe
Płyny: 2 litra wody, zielona herbata, 2 kawy
Kolacja
1/2 kostki chudego twarogu z łyżeczką cynamonu i jogurtem greckim
sezam, słonecznik
migdały, orzechy nerkowca, orzechy laskowe
Płyny: 2 litra wody, zielona herbata, 2 kawy
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz